Dongguan Opensesame Tech CO.,LTD

Ο ευγενικός γίγαντας πώς να σώσω τη ζωή δύο αδέρφια

ένα ήπιο μαύρος σκύλος γίγαντες κέρδισε ένα διάσημο ζώα μετάλλιο, έσωσε δύο υπέστη κατάθλιψη την ζωή του αδερφού του φόβου.

Lemmy-969635.jpg


Αυτό είναι ο Μαξ και ο Τζο Landowski αδελφούς έχασε την εύθραυστη ψυχική κατάσταση μετά από κατοικίδια ζώα, η μητέρα τους, φοβάμαι για το χειρότερο.


Ο γιος μου ο Μαξ, 27 ετών μετά το θάνατο του μεγάλη θλίψη. τότε, ένα υπέροχο μαστίφ Lemmy ήρθε Lemmy δίπλα του, ο αδερφός μεγάλη προσωπικότητα φέρνει νέα ευτυχία. για 19 ετών Τζο είπε ότι επειδή κοινωνικό άγχος και πήρε πέντε χρόνια κλειδωμένος στο δωμάτιό του.Τώρα ρισκάρεις και Lemmy παίζουν μαζί. Lemmy σήμερα χορηγηθεί διάσημη μπλε σταυρό, αδερφέ μητέρα εξηγεί γιατί το νέο τους σωσίβια PET είναι ένα πολύτιμο αποδέκτες.

lemmy-5-1368881.jpg


Είναι από την Μαρία Landowski Oxfordshire ντίντι είπε ότι έχασε το Corte σπίτι σκυλιά για τους γιους της σούζι ζωή είχε τεράστια επιρροή, αλλά Lemmy μπλε σταυρό πίσω από το κέντρο. "έχουμε βιώσει τόσο τραγική, μετά τα γεγονότα της Lemmy μας οικογένεια έφερε μεγάλη χαρά, πιστεύω ότι έσωσε και τα δυο μου παιδιά."η σούζι είναι μετά το θάνατό του, ο γιος μου είναι εξαιρετικά απογοητευτικό."Ο γιος μου ο Μαξ αυτοκτόνησε.Αυτή είναι που κάθε μητέρα μπορεί να βιώσει το πιο άσχημα πράγματα για να δει το γιο του σε τόσο χαμηλό μέρος, μου ραγίζει την καρδιά. "ως μητέρα, ο γιος μου τώρα νιώθεις ασφαλής, ασφαλές και ευτυχισμένο γεγονός, δεν αισθάνεται πλέον αυτοκτονία σημαίνει ότι πάρα πολύ, δεν περιγράφεται με λόγια.Lemmy το έκανε, τον έσωσε. "

Lemmy-6-1368884.jpg

Ιατρική εξέταση τα ζώα είναι πιο κοινή σε όλη τους τη ζωή του Σωτήρα. φέτος, η τιμή αυτή το άνοιγμα για κατοικίδια ζώα, οι δικαστές έκριναν ότι τα αδέρφια Lemmy έσωσε το πνεύμα, ώστε να τον από σοβαρή κατάθλιψη και αυτοκτονίας στην ανακούφιση, για να μπορέσει να γίνει ένα πολύτιμο νικητής. Μαρκ, εξηγεί πώς έχει αλλάξει Lemmy στη ζωή του κατάσταση.λένε ότι η κατάθλιψη είναι ένας μαύρος σκύλος, εντάξει, ένα μεγάλο μαύρο λέγεται Lemmy μόνο μέσα στο σπίτι μου και να μου ", είπε," μπορώ να πω ειλικρινά ότι, αν δεν είναι για μένα, δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ.Η διανοητική μου υγεία είναι σε κακή κατάσταση, δεν βλέπω την έξοδο. "Lemmy άλλαξε τη ζωή μου, μου έφερε μεγάλη χαρά, δεσμός μεταξύ μας είναι η αιτία μου το πρωί, απλά φοβάσαι να ήθελα να 101 χρονών, θα το κάνουμε χωρίς αυτόν.Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορεί να του δώσει μπλε σταυρό, για να αποδείξει ότι ήταν υπέροχο.

Lemmy-7-1368887.jpg


- από το 1940, μπλε Σταυρό είναι παραδοσιακά στην έκθεση ζώων, τα σκυλιά και τα ζώα είναι σωτήρια ιατρική εξέταση πιο κοινά αποδέκτες. φέτος, αυτό το βραβείο απονεμήθηκε το οικογενειακό κατοικίδιο, οι δικαστές έκριναν ότι ο αδερφός Lemmy έσωσε την έμπνευση του δρόμου.Ο Μαξ είπε: "η κατάθλιψη είναι ένας μαύρος σκύλος, ένας σκύλος που γαβγίζει Lemmy μεγάλο μαύρο μου ζωή να περνάει από μέσα μου," είπε, "για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν δεν H, θα είμαι εδώ.Κινητήρες εσωτερικής καύσης.Η διανοητική μου υγεία είναι σε κακή κατάσταση, δεν βλέπω την έξοδο. "Lemmy άλλαξε τη ζωή μου, μου έφερε μεγάλη χαρά, δεσμός μεταξύ μας είναι η αιτία μου το πρωί, απλά φοβάσαι να ήθελα να 101 χρονών, θα το κάνουμε χωρίς αυτόν.Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορεί να του δώσει μπλε σταυρό, για να αποδείξει ότι ήταν υπέροχο.

UK-1368873.jpg

Ένα μετάλλιο αξιολογητών μπλε σταυρό ExaleExelde DA LaBedoyele ότι αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο της τιμής PET, ακόμη και τη ζωή τους είναι φίλοι, οικογένεια. πρόσθεσε: "η ιστορία είναι Lemmy άγγιξε τις καρδιές μας.Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω ένα νικητή, επειδή όλες οι υποψηφιότητες που δείχνει πόσες PET σε τόσα υπέροχα με τρόπο που εμπλουτίζει τη ζωή μας, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό το μαγικό κουταβάκι είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό ήρωας. " Η ιστορία δείχνει Lemmy κάθε κατοικίδιο, δεν έχει σημασία από ό, τι το ιστορικό για τον αφέντη τους, μπορεί να έχει σημαντική επίδραση, ακόμη και να σώσουμε ζωές. "θα αλλάξει η ζωή μας, γι 'αυτό θα σε μπλε σταυρό όταν το χρειάζονται για να τους βοηθήσει να αλλάξει τον εαυτό του." μπλε Σταυρό είναι Ένα πάντα βοήθεια εθνικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.ασθένειας, ζημία, η εγκατάλειψη και κατοικίδια πάνω από 120 χρόνια. μπλε σταυρό 2019 υποψηφιότητα θα σε ανοίξω αργότερα αυτό το χρόνο.ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣΠώς κατάρτιση γκό...

ΕΠΟΜΕΝΟMercedes G-Klasse im Testsdfsd

Shrink